Meillä jokaisella on unelmia. Joillakin se on hieno omakotitalo tai vapaa-ajan asunto puusta, kivestä tai hirrestä mutta mitähän tämä kaikki kustantaa? Pikalaskurit antavat suuntaa. PROJUNITS laatii rakennushankkeestasi tarkan ja puolueettoman kustannusarvion tuhansien kohteiden laskentakokemuksella.

PIENTALON KUSTANNUSARVIO B6, (kellarimallit, monimuotoiset kohteet), hinta alkaen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

644,50 €
PIENTALON KUSTANNUSARVIO B6, (kellarimallit, monimuotoiset kohteet), hinta alkaen

Kuvaus

Kellarillisen tai muuten rakenteiltaan ja muodoltaan haasteellisen pientalon kokonaiskustannuslaskelma ilman tonttikustannusta. Laskelma toimitetaan pdf-muodossa. Ei palautusoikeutta, kyseessä palvelumyynti. Laskelmaa voidaan täydentää lisälaskelmilla H2, G2 tai G3

PIENTALON KUSTANNUSARVIO B6, (kellarimallit, monimuotoiset kohteet), hinta alkaen

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Yksityiskohdat

Laskelma laaditaan tilaajan toimittaman kuva-aineiston perusteella. Kuvien ja/tai lähtöaineiston muutoin ollessa liian epätarkat pidättää Projunits oikeuden olla laatimatta laskelmia. Laskelma kelpaa budjettilaskelmaksi useimmille rahoituslaitoksille rahoitusta haettaessa.

Laskelmaan sisältyy:

  • Kaksi sivuinen perustieto osuus (laskelmatyyppi, hanketiedot, rakennuttajatiedot, projektikuvaus jne...
  • Kaksi sivuinen kustannusyhteenveto (tontti, valvonta, lupa ja liittymät, suunnittelu ja projektinjohto, maanrakentaminen ja pihat, perustukset, runko/talopaketti, kirvesmiestyöt ja -tarvikkeet, takka ja hormit, näkyvät pinnat ja -tarvikkeet, kiintokalusteet, kodinkoneet, LVI-työt ja -tarvikkeet, sähkötyöt ja -tarvikkeet, muut kustannukset). Laskelmassa esitetään kustannukset laskelman laajuuden mukaisesti.
  • Tilaohjelma osa. Tässä osassa esitetään laskelmassa käytetyt pintamateriaalit tiloittain ja pinta-aloittain eriteltyinä.

 

Mikäli tilaajalla on olemassa talotoimittajan pakettitarjous, voidaan se "upottaa" laskelmaan mukaan ja esittää erillisenä kustannusosuutena.

Laskelman lähtötietojen pohjana toimivat:

  • Rakennustiedon Suomessa vuosittain julkaisemat ja toteutuneet rakennusosien kustannustiedot (alueindeksi)
  • RaTu rakennustöiden työaikamenekit (alueindeksi)
  • Yhteistyökumppanien (rakennuttajat, rakennusliikkeet, talotehtaat, materiaalitoimittajat) ilmoittamat rakennuskustannukset

Mkäli halutaan nähdä tarkempia materiaali- ja tuotetietoja, materiaalikustannuksia, työaikoja ja työkustannuksia tai graafinen kuvaus kustannusten jakaumasta löytyvät ne erikseen tilattavista PROJUNITS HANKE- laskelmista:

  • PIENTALON HANKELASKELMA, H2
  • PROJUNITS GRAFIIKKA, G2

Laskelman toimitusaika riittävän lähtöaineiston saapumisesta on noin 5 arkipäivää, kiireellisyysvarauksella.

Laskelmiin tehtävät tilaajan pyytämät muutokset laskutetaan erikseen 62 eur/h (sis. alv 24%)

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

[profiler]
Memory usage: real: 16252928, emalloc: 15733184
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem