Meillä jokaisella on unelmia. Joillakin se on hieno omakotitalo tai vapaa-ajan asunto puusta, kivestä tai hirrestä mutta mitähän tämä kaikki kustantaa? Pikalaskurit antavat suuntaa. PROJUNITS laatii rakennushankkeestasi tarkan ja puolueettoman kustannusarvion tuhansien kohteiden laskentakokemuksella.

PIENTALON KUSTANNUSARVIO B1, (puurunkoinen 1-2 krs, normaali vaikeusaste, ei kellaria), hinta alkaen

286,50 €
PIENTALON KUSTANNUSARVIO B1, (puurunkoinen 1-2 krs, normaali vaikeusaste, ei kellaria), hinta alkaen

Kuvaus

Puurunkoisen, puuverhotun tai rapatun pientalon kustannuslaskelma. Muuttovalmis- sisältö, kts. Pientaloteollisuus ry. Normaali vaikeusaste, 1-2 krs, ei kellarimalleihin. Laskelma toimitetaan pdf-muodossa. Ei palautusoikeutta, kyseessä palvelumyynti. Laskelmaa voidaan täydentää lisälaskelmilla H1, G1 tai G3

PIENTALON KUSTANNUSARVIO B1, (puurunkoinen 1-2 krs, normaali vaikeusaste, ei kellaria), hinta alkaen

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Laskelma laaditaan tilaajan toimittaman kuva-aineiston perusteella. Kuvien ja/tai lähtöaineiston muutoin ollessa liian epätarkat pidättää Projunits oikeuden olla laatimatta laskelmia. Laskelma kelpaa budjettilaskelmaksi useimmille rahoituslaitoksille rahoitusta haettaessa (tontti- ja maatyöt arvioitava erikseen).

Laskelmaan sisältyy:

  • Kaksi sivuinen perustieto osuus (laskelmatyyppi, hanketiedot, rakennuttajatiedot, projektikuvaus jne...
  • Kaksi sivuinen kustannusyhteenveto (tontti, valvonta, lupa ja liittymät, suunnittelu ja projektinjohto, maanrakentaminen ja pihat, perustukset, runko/talopaketti, kirvesmiestyöt ja -tarvikkeet, takka ja hormit, näkyvät pinnat ja -tarvikkeet, kiintokalusteet, kodinkoneet, LVI-työt ja -tarvikkeet, sähkötyöt ja -tarvikkeet, muut kustannukset). Laskelmassa esitetään kustannukset laskelman laajuuden mukaisesti.
  • Tilaohjelma osa. Tässä osassa esitetään laskelmassa käytetyt pintamateriaalit tiloittain ja pinta-aloittain eriteltyinä.

Laskelman sisältö noudattaa Pientaloteollisuus Ry:n muuttovalmis sisältöä, linkki: http://www.pientaloteollisuus.fi/fin/tietoa_pientaloista/toimitussisalto/muuttovalmis/

Mikäli tilaajalla on olemassa talotoimittajan pakettitarjous, voidaan se "upottaa" laskelmaan mukaan ja esittää erillisenä kustannusosuutena.

Laskelman lähtötietojen pohjana toimivat:

  • Rakennustiedon Suomessa vuosittain julkaisemat ja toteutuneet rakennusosien kustannustiedot (alueindeksi)
  • RaTu rakennustöiden työaikamenekit (alueindeksi)
  • Yhteistyökumppanien (rakennuttajat, rakennusliikkeet, talotehtaat, materiaalitoimittajat) ilmoittamat rakennuskustannukset

Mkäli halutaan nähdä tarkempia materiaali- ja tuotetietoja, materiaalikustannuksia, työaikoja ja työkustannuksia tai graafinen kuvaus kustannusten jakaumasta löytyvät ne erikseen tilattavista PROJUNITS HANKE- laskelmista:

  • PIENTALON HANKELASKELMA, H1
  • PROJUNITS GRAFIIKKA, G1

Laskelman toimitusaika riittävän lähtöaineiston saapumisesta on noin 5 arkipäivää, kiireellisyysvarauksella.

Laskelmiin tehtävät tilaajan pyytämät muutokset laskutetaan erikseen 62 eur/h (sis. alv 24%)

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

[profiler]
Memory usage: real: 16252928, emalloc: 15889968
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem