Meillä jokaisella on unelmia. Joillakin se on hieno omakotitalo tai vapaa-ajan asunto puusta, kivestä tai hirrestä mutta mitähän tämä kaikki kustantaa? Pikalaskurit antavat suuntaa. PROJUNITS laatii rakennushankkeestasi tarkan ja puolueettoman kustannusarvion tuhansien kohteiden laskentakokemuksella.

 

 

1. Tutustu ja valitse oheisista valmiista laskelmakokonaisuuksista sopivimmat vaihtoehdot ja tilaa, saat tilaustunnuksen ,ei ennakkomaksua.

2. Lähetä kuva-aineistosi, taustatiedot tai muu selvitys sähköpostiin info@projunits.fi ja liitä aineistoon mukaan tilauksen yhteydessä saamasi tilaustunnus.

3. Käsiteltyämme lähetetyn aineiston otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tarkentavat asiat laskentaan liittyen, tarvittaessa pyydämme lisäselvityksiä.

4. Laadimme laskelmat ja lähetämme ne sähköpostilla tai postin kautta sovittuna ajankohtana.


5 tuote(tta)

/ sivu

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 1. PROJUNITS GRAFIIKKA, G2, hinta alkaen

  PROJUNITS GRAFIIKKA, G2, hinta alkaen

  65,10 €

  Graafinen esitys pientalon kokonaiskustannuksista ilman tonttikustannusta. Tilataan täydentämään budjettilaskelmaa B4, B5 tai B6. Laskelma toimitetaan pdf-muodossa. Ei palautusoikeutta, kyseessä palvelumyynti.

  Lue lisää...
 2. PROJUNITS GRAFIIKKA, G1, hinta alkaen

  PROJUNITS GRAFIIKKA, G1, hinta alkaen

  65,10 €

  Graafinen esitys pientalon kustannuksista. Muuttovalmis- sisältö, kts. Pientaloteollisuus ry. Tilataan täydentämään budjettilaskelmaa B1, B2 tai B3. Laskelma toimitetaan pdf-muodossa. Ei palautusoikeutta, kyseessä palvelumyynti.

  Lue lisää...
 3. PIENTALON HANKELASKELMA, H1, hinta alkaen

  PIENTALON HANKELASKELMA, H1, hinta alkaen

  93,90 €

  Pientalon hankelaskelma. Muuttovalmis- sisältö, kts. Pientaloteollisuus ry. Tilataan budjettilaskelmien B1, B2 tai B3 yhteydessä. Laskelma toimitetaan pdf-muodossa. Ei palautusoikeutta, kyseessä palvelumyynti. Lue lisää...
 4. PROJUNITS GRAFIIKKA, G3, hinta alkaen

  PROJUNITS GRAFIIKKA, G3, hinta alkaen

  104,20 €

  Graafinen esitys pientalon rakentamiskustannuksista. Tilataan täydentämään budjettilaskelmaa B1 - B6. Laskelma toimitetaan pdf-muodossa. Ei palautusoikeutta, kyseessä palvelumyynti.

  Lue lisää...
 5. PIENTALON HANKELASKELMA, H2, hinta alkaen

  PIENTALON HANKELASKELMA, H2, hinta alkaen

  125,10 €

  Pientalon hankelaskelma, kokonaiskustannukset ilman tonttikustannusta. Tilataan budjettilaskelmien B4, B5 tai B6 yhteydessä. Laskelma toimitetaan pdf-muodossa. Ei palautusoikeutta, kyseessä palvelumyynti. Lue lisää...

5 tuote(tta)

/ sivu

Listana  Taulukkona 

Laskeva
[profiler]
Memory usage: real: 14680064, emalloc: 14023440
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem