Meillä jokaisella on unelmia. Joillakin se on hieno omakotitalo tai vapaa-ajan asunto puusta, kivestä tai hirrestä mutta mitähän tämä kaikki kustantaa? Pikalaskurit antavat suuntaa. PROJUNITS laatii rakennushankkeestasi tarkan ja puolueettoman kustannusarvion tuhansien kohteiden laskentakokemuksella.

PIENTALON HANKELASKELMA, H1, hinta alkaen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

93,90 €
PIENTALON HANKELASKELMA, H1, hinta alkaen

Kuvaus

Pientalon hankelaskelma. Muuttovalmis- sisältö, kts. Pientaloteollisuus ry. Tilataan budjettilaskelmien B1, B2 tai B3 yhteydessä. Laskelma toimitetaan pdf-muodossa. Ei palautusoikeutta, kyseessä palvelumyynti.

PIENTALON HANKELASKELMA, H1, hinta alkaen

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Laskelma täydentää valitun budjettilaskelman.

Laskelma sisältää:

  • TALO2000 hankekoodauksen (esimerkki)
  • TALO2000 rakennustuotekoodauksen (esimerkki)
  • TALO2000 tuotanto (työ) koodauksen (esimerkki)
  • Kuvallinen selite rakenneosioista
  • Esivalitut yksilöidyt materiaalit ja niiden kustannukset
  • Lasketut tuotemäärät
  • Lasketut työtunnit ja työhinnat
  • Hankeosittain koostetut työ- ja materiaalikustannukset
  • Kustannusten prosentuaalinen jakauma hankeosittain

Laskelmassa esitetyt kustannukset ja työajat ovat budjettilukuja eli varauksia. Toteutuvat kustannukset ja työajat ovat riippuvaisia hankeen toteutuvista yksityiskohdista kuten esimerkiksi oman työn osuudesta, talvirakentamisesta, viranomaismääräyksistä jne...

Näytettävien työkustannusten avulla voidaan miettiä myös mahdollisen oman tekemisen osuutta budjetoiduissa kustannuksissa, oletuksena laskemat laaditaan siten että kaikki työ teetetään urakoitsijoilla.

Laskelmaa voidaan hyödyntää projektin aikana budjetti - toteuma listana (projektipäällikkö, vastaava mestari) tai talotoimittajien kustannusvertailussa tarjouspyynnön liitteenä (pyritään saamaan toimittajilta samat toimitussisällöt), tällöin PROJUNITS toimittaa erikseen niin pyydettäessä laskelman ilman näytettäviä työaikoja ja budjetoituja kustannuksia.

Tilaajalla on mahdollisuus esittää toiveita käytettävien materiaalien suhteen lähtötietoaineistossa. Näitä noudatetaan käytettävissä olevan aineiston puitteissa laskentaa suoritettaessa.

Laskelmaan sisältyy kustannukset Pientaloteollisuus Ry:n muuttovalmis sisällön mukaisesti, linkki: http://www.pientaloteollisuus.fi/fin/tietoa_pientaloista/toimitussisalto/muuttovalmis/

Erikseen suoritettavasta tuotetietojen ja -kustannusten hankinnasta laskentaa varten tai sisältömuutoksista veloitetaan 62 eur/h (alv 24%).

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

[profiler]
Memory usage: real: 16777216, emalloc: 15933776
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem